09 de maig, 2012

REFLEXIONS

Negar la necessitat d'una reflexió silenciosa, és negar el procés del pensament que dóna a la vida la perpectiva que necessita.

En el silenci pensatiu, la ment es relaxa suficientment per repasar i ordenar els sentiments, les percepcions, els events, les idees i les converses del dia...

La gent gran diu que aquesta és una rao per la qual Déu va dividir la llum en el dia i la nit. Les activitats es reserven perl dia. La posta de sol proporciona la tranquilitat necessària per a la reflexió. Som, llavors, capaços de repasar en la nostra memòria les activitats del dia. Durant la nit que segueix, podem somiar amb els resultats de les nostres reflexions com solucions factibles per reforçar les nostres vides.

És una característica humana oblidar que escoltem els nostres pensaments, les nostres idees i els nostres records tant com els sentim o veiem amb l'ull de la nostra ment. El procés del pensament és més potent quan utilitzem tots els nostres sentits, creant i recreant el més petit matiç que podría donar-li un nou significat a tota l'imatge.

Si no m'he concedit el temps necessari per al silenci pensatiu, la confussió truca a la porta.

És el moment de solucionar les coses, escoltant el que es repeteix mitjançant els records de l'avui??