20 de març, 2011

POUM de Cabrera de Mar

Dijous 17 de març de 2011, en ple extraordinari es va aprovar provisionalment el POUM de Cabrera de Mar, amb el vots a favor de l'equip de Govern (6) i en contra (5) dels grups de l'oposició ERC (4) i PSC (1).
La sala de Plens estava de gom a gom.

El document inicial, es va aprovar el desembre de 2008, és a dir fa 2 anys i tres mesos.  Per 10 vots a favor i l'únic vot en contra del PSC.

Ja en aquell moment, vaig denunciar la manca de seriositat en la seva redacció,  i les mancances que al nostre entendre tenia.

Aquesta vegada, tot i que només ens han donat 17 dies per estudiar-lo (no ens han dit res en aquests 2 anys),
els grups de l'oposició hem fet pinya.

No entenem, com després d'aquest llarg temps en silenci, tenen presa per aprovar-lo, tot i que els vam demanar que el retiressin fins després de les eleccions per tenir temps de discutir-lo i/o consensuar-lo.

Ens juguem molt, el futur del nostre poble i de les generacions venideres.
En breu, penjaré la intervenció complerta, amb un link pels que la volgueu llegir.

Se'ns va acusar de endegar el motor per les properes eleccions per votar en contra.  Jo vaig recordar en el ple, que la nostra postura havia quedat clara feia dos anys, quan no era temps persar en electoralisme. Tambè els vaig parlar de la figura en psicologia de la PROJECCIÓ,  és a dir, veure en els altres el que no agrada veure en un mateix.   Son ells els qui volen a corre cuita aprovar-lo com a "medalla" del seu mandat???

Perquè no n'han dit res en aquests anys???  El seu assessor urbanístic, directament vinculat a promotores que hi tenen interessos, els ha donat pressa per si no surten després de les municipals???? Deixaran el terreny trillat perquè immobiliaries i promotors facin l'agost?