05 de març, 2011

NOTÍCIAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

L’assemblea local del PSC a Cabrera de Mar, va escollir el proppassat 12 de febrer a Pilar Ventura Py com a candidata a l’Alcaldia a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Pilar Ventura, és regidora des de 2007. És Membre del Consell de Federació del PSC del Maresme. Compagina la política de forma vocacional amb la seva feina com a funcionària a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró.

Cabrera de Mar és un indret privilegiat , llaminer pels promotors immobiliaris. Necessitem fer un urbanisme que preservi els espais naturals que encara tenim, i protegir la zona agrícola. Un urbanisme sostenible i participatiu, pensat per a les persones, que són el valor més gran amb que compta el municipi.
Farem polítiques eficients i viables econòmicament, que ens permetin planificar i gestionar el nostre present, sense hipotecar el nostre futur.
L’atenció a les persones, de totes les edats, ha de ser prioritat.“ afirma la candidata del PSC.
Pilar Ventura es sent satisfeta de la feina feta des de l'oposició, on ha exercit en solitari, oposant-se fermanent al que ella considera una disbauxa urbanística, durant confecció del POUM. Va renunciar a la seva assignació per assistència als plens el dia que es va aprobar la baixada del 5% als funcionaris i polítics de l’Ajuntament.
“Durant aquests quatre anys, he contactat amb particulars i associacions, des de la proximitat i fent arribar en moltes ocasions les seves veus al plens de l’Ajuntament”

1 comentari:

Anònim ha dit...

No ho dubteu, Cabrera de Mar, la Pilar és una assegurança perquè sap molt i us estimarà sempre. Feu tot el possible perquè repeteixi a l'Ajuntament a partir del proper 22 de maig. Feu-li confiança!!!

T'estimo, dona!

ALBERT