22 de març, 2007

22 d'abril el Dia de la Terra.

Amb aquest motiu, es proposa lluir un llaç verd per cridar l'atenció dels ciutadans, dels medis de comunicació i de tots aquells que decideixen sobre la deperdició (pèrdua o destrucció gradual) d'energia i la urgència de passar a l'acció. El canvi climàtic és un assumpte que ha de pesar en el debat polític.

Per què un llaç verd?

El color verd és el color de la vida i l'esperança. S’utilitza des de fa molt de temps per definir el vitalisme conscient d'aquells que se senten responsables, en la justa mesura, però responsables dels problemes que ens afecten.

Com es fa el llaç?

Solament cal una cinta de tela de color verd i enllaçar-la amb un imperdible. Es pot acompanyar amb el distintiu "Salvem el nostre clima". El distintiu internacional Salvem el nostre clima, reflecteix l'impuls i la bona voluntat per resoldre el problema del canvi climàtic. Impulsat pel Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF), Greenpeace i altres entitats, intenten cridar l'atenció respecte de totes les iniciatives enfront de l'efecte hivernacle. Trobareu més informació a : www.saveourclimate.org
Ajuda a difondre aquesta iniciativa.