02 de març, 2007

DIFERÈNCIA ENTRE INFORMACIÓ I CONEIXEMENT

Em van fer aquest comentari a un dels meus post i em sembla tant assenyat i enriquidor que vull publicar-lo, així com la meva resposta. El signa AQC, i jo li demanaria que s'unís al món dels bloggaires que volem cambiar el món:

"Aquestes darreres setmanes he sentit molts arguments que ens fan entendre que vivim en un moment d'urgències. Els informes apareguts sobre l'estat del clima del nostre estimat planeta ens avisen que arriba la necessitat de fer canvis.

Des de sempre he pensat que qui millor que les dones per poder comprendre aquesta necessitat.

Ara disposem de molta informació (malgrat que alguns s'entestin a negar-les o dubtar-ne) de tot el món. Coneixem de seguida tant el que passa a Haití, al Congo, a l'Iran o les dones assassinades per les seves parelles, l'huracà que passa despistat per Alemanya o els discursos de l'Hugo Chávez. Mai no havíem conegut tantes dades, tanta informació. El que passa és que tota la que tenim no val de gaire si no la convertim en coneixement i d'això, us ho asseguro, les dones en sou (són) expertes.La seva mà experta ens ha de donar coneixement als homes i ajudar-nos a tots a sortir d'aquest atzucac.

Les dades que dones, Pilar, són realment esfereïdores. Vols dir que amb un 15% del que es gasta el món (la majoria manat per homes) podríem resoldre la majoria dels autèntics problemes de la Humanitat.Confio molt que dones com tu, valentes, pugueu apostar ferm per aquest canvi i ens doneu l'oportunitat de conèixer una vida nova.Espero que molts homes et (us) seguiran... I espero més trocets d'aquest llibre tan encoratjador. Agraït!

ACQ.

Resposta: Benvolgut ACQ

N'estic segura, pel que dius en el teu comentari, que a nivell mondial, estan obrint-se moltes consciències. Això és l'inconscient col·lectiu. La suma de moltes consciències farà, així ho espero, que el món faci un canvi per anar a millor port del que sembla que anem ara. Anirem sumant bons propòsits, i com bé dius, el món de la "molta" informació, s'anirà convertint en món de molt CONEIXEMENT. Amén.